Donderdag 31 Mei gingen we onze kampioenswedstrijd spelen tegen NQL C1 in Rinsumageest. Als we wonnen waren we kampioen, maar als we gelijk speelden of verloren waren we tweede. We waren heel erg zenuwachtig.

Bij de wedstrijd was Jesle er niet bij, hij was op vakantie. Daarom was Tessa mee. De wedstrijd begon met in de aanval Hielkje, Luurt-Dale, Saul en Jeska. Aukje, Jelmer, Lisanne en ik stonden in de verdediging. 

De wedstrijd begon en al snel scoorde NQL 1-0 daarna scoorde ze nog eens 2-0. Maar Hielkje scoorde 2-1 en voor de pauze scoorde NQL 3-1 zo gingen we de pauze in. Na de pauze scoorde wij al snel 3-2! Daarna scoorde NQL 4-2. Toen wij twee: 4-4. Even later 5-4, maar al snel 5-5. 6-5 en 6-6, het was super spannend!  En in de laatste minuten scoorde Jeska het winnende doelpunt! We waren kampioen!

Corry was er om medailles uit te delen en van Ria kregen we een chocolade medaille. Na dat we hadden gedoucht (met onze korfbalkleren nog aan 😉) gingen we door Boelenslaan en Surhuisterveen met shirts uit de ramen en gingen we roepen/schreeuwen dat we kampioen waren! 

Ik vind het jammer dat het seizoen (bijna) voorbij is, want ik vond dit team heel erg leuk! 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!