Voordat we met de wedstrijd begonnen zetten we het veld op, Maar het veld was niet goed opgezet. Ria werd boos (phoe echt vreselijk boos), uiteindelijk was het veld goed opgezet en was Ria weer blij.

We begonnen de wedstrijd depressief en lieten ze scoren. We waren boos en depri en natuurlijk ook nog lui. Alleen toen hadden we pauze en kregen we energie ranja. We scoorden en maakten ze in. Ze waren niet blij (wij wel hihihi), uiteindelijk stond het 7-12 en waren we de winnaars.

We worden waarschijnlijk kampioen. Na de tijd maakten we iedereen nat en kregen we eten (omdat Jesle weggaat weeeh), maar (hij gaat 75% dat hij blijft en 50% misschien) dus waarschijnlijk blijft hij. Ook kan Jesle niet goed rekenen iedereen weet toch dat er 100% is en niet 125% duhhh.

Toen ik onder de douche was gegaan en mijn papiertje nat werd hebben de mensen van Boelensloane mooie plannen gemaakt voor heel It Fean bakt. Ik vond mijn idee het best want ik wou verbrande dingen maken en dingen die in de fik stonden, dat is het lekkerst duh.

Toen we thuis waren moest mijn moeder wassen maar ze had mijn kleding vergeten (want die had ik nog aan...oeps), dus moest ze mijn kleding apart wassen.

Ik rond het nu maar af want nou ja als ik vertel wat we allemaal doen als we kampioen zijn dan wens ik iedereen nog veel leesplezier. EINDE.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!