Na 4 gewonnen wedstrijden op rij stond zaterdag het duel tegen De Wâlden E3 op het programma. De 1e helft ging het vlot met de doelpunten. Janke scoorde 1-0 en 2-0. Daarna Baudie en Djurre elk nog 3 na vlot schakelen van verdediging naar aanval. Zo stond er na 10 minuten een 8-0 voorsprong op het scorebord. De 2e 10 minuten was de Wâlden wakker en bekomen van de schrik en was het vooral verdedigen wat It Fean moest doen. De Wâlden scoorde 1x en de ruststand was 8-1.

Na de drinkpauze ging It Fean weer door met scoren en halverwege de 2e helft stond er een 13-2 op het scorebord, na doelpunten van Djurre(3x), Baudie en Eritia. De laatste 10 minuten werd er rustig uitgespeeld naar een score van 16-2 door 3 doelpunten van Djurre en de Wâlden scoorde de laatste 16-3.

De 5e wedstrijd op rij gewonnen en het KAMPIOENSCHAP is een feit!! De strafworpen serie werd winnend afgesloten met 4-2 door doelpunten van Marillie, Baudie en Eritia(2x). Na de strafworpen volgden de medailles en de bloemen voor de coachen Pietsje en Hester. Daarna werd er patat gegeten met een frikadel en gingen we tevreden naar huis.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!