Op een mooie zonnige dag mocht Boelenslaan / It Fean aantreden tegen KV Harkema. Na het verlies van de laatste paar wedstrijden was de EXPERT-formatie er op gebrand om deze keer de wedstrijd te winnen. De voorbereiding voor de wedstrijd was goed en werd er goed rekening gehouden met de warme temperatuur om hierdoor zo goed mogelijk aan deze wedstrijd te kunnen beginnen.

Het vlaggenschip begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel op een 1-3 voorsprong te komen. Er werden goede aanvallen opgezet en er werd goed verdedigd. In de eerste helft was vooral Boelenslaan / It Fean de ploeg die de korf wist te vinden en konden hierdoor goed uitlopen naar een 5-9 voorsprong. De warmte begon wel pittig te worden en dit kon je ook merken op een gegeven moment aan hoe de aanvallen werden opgezet en dat het baltempo trager ging. We gingen de rust in met een stand van 5-9 in het voordeel van Boelenslaan / It Fean.

Er werd besproken dat we wel goed speelden en zo door moesten gaan. Wel moest het baltempo omhoog en moesten we niet te snel de korf neerzetten. In het begin van de 2e helft was het Harkema die als eerste de korf wist te vinden. Harkema kwam ook sterk uit de kleedkamers en wist terug te komen op een 10-10 gelijke stand. Boelenslaan / It Fean wist hierna weer even het voortouw te nemen in de wedstrijd en wist een voorsprong te creëren doormiddel van een verschilt van 2 doelpunten. Het laatste kwartier van de wedstrijd werd het nog spannend en ging het wat gelijk op met de doelpunten. Toch was het Harkema die er met de winst van doorging en wist te winnen met een stand van 14-13.

Boelenslaan / It Fean speelt 2 juni om 16.00 haar laatste wedstrijd tegen Elko op sportparkcomplex te Boelenslaan.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!