Het beloofde een hele spannende wedstrijd te worden vandaag. Want de vorige keer hebben we 7-6 gewonnen. Trouwens, het is vandaag ook nog eens heel warm! De vakken zijn als volgt; Jeska, Hielkje, Luurt Dale en Jesle in de aanval en Jelmer, Aukje, Lisanne en Sabine (Sabine en Ingmar waren mee van de C2).

De wedstrijd begint; al snel scoort Hielkje de 1-0 YESSSS! Jammer genoeg scoorde Quick gelijk daarna de 1-1, wisselen van vak dus. Jelmer scoorde 1-2, alleen scoorde Quick er gelijk achteraan weer de 2-2. Toen scoorde gelukkig Jesle de 2-3 weer. Alleen je kan het al raden... Quick scoorde daarna de 3-3 we gingen met gelijkspel de rust in.

FHIEUUUTTT!!! (imitatie van een fluitje, heull goed al zeg ik het zelf!) We begonnen weer en Quick scoorde gelijk de 4-3, OHjeee als dit maar goed komt...! Gelukkig scoorde Lisanne daarna gelijk de 4-4! Hielkje daarna de 4-5! zouden we dit gaan winnen?! Daarna scoorde Quick de 5-5... De laatste 5 minuten gingen in en jahoor........ Quick scoorde de 6-5.

De scheids floot het eindsignaal en ja we hadden verloren. Maar er is nog hoop!! zaterdag 26 mei moeten we om 10.00 tegen DOW en dan MOETEN we die winnen! kom jij ons aanmoedigen?

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!