Zaterdag 28 april moest het 3e team van Boelenslaan / It Fean thuis aantreden tegen DTS 2. In de aanval begonnen Jenko, Peter, Thelena en Grietje. Het eerste verdedigingsvak bestond uit Jille, Jan Robert, Margriet en Hester. Wisselspelers waren Petra, Atje en Simon.

De thuisploeg begon voortvarend en stond binnen 5 minuten op een 2-0 voorsprong. Hierna stokte de doelpuntenmachine even waardoor DTS na 18 minuten spelen op een 2-4 voorsprong stond. Hierna werd er tot de rust om en om gescoord door beide ploegen, waardoor er een ruststand van 7-8 in het voordeel van de gasten op het scorebord stond.

De Surhuizumers kwamen na de thee goed uit de startblokken en scoorden meteen 4 keer waardoor de achterstand van de Feansters opliep tot 7-12. Hiermee had DTS het gat geslagen en was Boelenslaan / It Fean niet meer in staat om aan te klampen. Inmiddels waren Petra, Atje en Simon binnen de lijnen gekomen voor Margriet, Hester en Jan Robert. Doelpunten van Simon, Petra, Jille en Jenko waren helaas niet voldoende om de achterstand weg te werken, er werd afgefloten bij een stand van 12-18.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!