Op een zonnige zaterdagmiddag stond voor Boelenslaan / It Fean 2 de wedstrijd tegen Lintjo 2 op het programma. Het was een wedstrijd waar er wederom 2 punten te behalen waren. Zou de wedstrijd in voordeel van Boelenslaan / It Fean worden beslist, zou het 7 punten los komen van Lintjo wat de laatste plaats bezette in de 3e klasse.

De weersgoden waren beide ploegen goedgezind, was er geen korfbal gespeeld hadden beide teams prima kunnen badmintonnen. Door de brandende zon en weinig tot geen wind was het goed vertoeven op sportpark Loanehiem te Boelenslaan.

Om 14:30 uur floot de scheidsrechter F. Bruining in voor de start van de wedstrijd. Voor Boelenslaan / It Fean was de eerste aanval direct succesvol en was de 0 van het scorebord. Gelet op het mooie weer vond ook Lintjo het nodig om mooie aanvallen op te zetten en hierbij een strafworp te benutten. Na de 2-2 begon het team onder leiding van coach Henk de Vries los te komen. Er werd veel gescoord wat resulteerde in een ruststand van 12-6 in het voordeel van Boelenslaan / It Fean.

Na de rust wist de ploeg de scorende lijn voort te zetten, het eerste doelpunt na rust viel op de kant van Boelenslaan / It Fean. Dat de thee in de pauze goed was voor het scorend vermogen liet Lintjo zien. De ploeg wist de bal vaker door de korf te gooien in de tweede helft. Waar Boelenslaan / It Fean nog 5 doelpunten wist te maken werd de tweede helft “gewonnen” door Lintjo, zij scoorden 8 doelpunten.
Gelukkig voor Boelenslaan / It Fean is de regel bij veldkorfbal dat er twee maal 35 minuten wordt gespeeld, waardoor er een overwinning werd behaald tegen Lintjo.

De ploeg kan terugkijken op een goede wedstrijd met goede punten voor de volgende wedstrijd. Deze wordt wederom gespeeld op sportpark Loanehiem te Boelenslaan, de tegenstander is Emmeloord 2. Het eerste fluitsignaal wordt gegeven om 14:30 uur.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!