Aanval: Jan Rienk, Baukje, Lisanne en Femke. Verdediging: Sharon, Johan, Eline en Tessa. Wissel: Eva en Yolanthe.

Op zaterdag 14 april gingen we onderweg naar Oentsjerk om daar te spelen tegen de Wâlden D1. Op deze ochtend was het echt heel koud. Boelenslaan / It Fean kreeg veel kansen in de omgeving van de korf, helaas wilde de bal er niet in gaan. De Wâlden kreeg een klein kansje en daaruit kwam dan de 1-0 voort.

Een goeie aanval van Boelenslaan / It Fean konden we helaas niet afronden met een doelpunt. De Wâlden onderschepte de bal en kwam snel tot een een tweede doelpunt, het is nu 2-0 voor de Wâlden. Eline had de bal en gooide een mooie lange bal naar Sharon waaruit een uitstapbal leidde tot de 2-1. Voor de rust scoorde de Wâlden nog eenmaal daardoor gingen we de rust in met 3-1. Rust.

Na de rust komt Eva er voor Baukje in. Eva staat er nog maar net in en scoort gelijk de 3-2. Yolanthe komt er voor Tessa in. Tot slot maakte Johan nog een mooi doelpunt nu is de stand 3-3, waardoor het nog erg spannend werd. Helaas lukte het ons niet om met een overwinning naar huis te gaan. Als je van een 3-1 achterstand terug komt op 3-3 en de tweede helft echt beter was, dan was dit ook dik verdiend.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!