Afgelopen zaterdag 31 maart is de F1 afgereisd naar Garyp voor de eerste veldwedstrijd van dit seizoen. Het zonnetje scheen, top weer voor een mooi potje korfbal. Dat is ook wat de F1 deze ochtend liet zien. Het afgelopen zaalseizoen was best pittig met veel verloren wedstrijd, maar het enthousiasme en inzet is er niet minder om geworden. Anna, Remco, Hannah, Milan, Lisa en Tess hadden er zin in. Het was Tess haar eerste wedstrijd. 

Het eerste doelpunt ging door de korf van V&V,  maar gelukkig wist Anna snel de 1-1 te scoren. Dat gaf gelijk moed. Vrij snel daarna wisten Lisa en nogmaals Anna het 2de en 3de doelpunt te maken. Er werd goed overgespeeld en verdedigd waardoor de voorsprong dik verdiend was. V&V wist voor de pauze nog een keer te scoren, maar Remco zorgde met een mooi doelpunt dat we de voorsprong nog even vast konden houden. De pauze stand werd hierdoor 2-4.

Na de pauze werd er nog steeds super leuk gespeeld,  goed overgooien en vrijlopen, maar de bal wilde niet meer door de korf vallen. V&V had wat meer geluk en wist de stand te brengen naar 4-4.

Hierdoor werd de wedstrijd super spannend. Anna was goed om schot en wist haar 3de doelpunt te maken. In de laatste minuut scoorde V&V de 5-5. In de laatste seconden werd het erg spannend en werden de coaches van beide kanten nog wat fanatieker. 

Er vielen geen doelpunten meer. Met een eindstand van 5-5 kijken we terug op een mooie eerste veldwedstrijd. Op naar de volgende!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!