Afgelopen zaterdag stond de 1e veldwedstrijd van senioren 3 op het programma. Henk de Vries en Marc waren bereid om het tekort aan heren op te vullen.

In de aanval begonnen Jille, Marc, Margriet en Grietje. De verdediging bestond uit Peter, Jenko, Petra en Hester. Op de bank zaten Henk de Vries, Atje en Thelena.

Onder een lekker zonnetje vloot de scheidsrechter om 11.00 uur af. Na 5 min stond er een 1-1 stand op het scorebord. Helaas waren er toen voor It Fean al 2 strafworpen gemist. Tot aan de rust ging de stand gelijk op: 5-5. Marc viel helaas uit met een rugblessure. Henk de Vries kwam er voor hem in.

In de rust werd aangegeven dat het verdedigend wel goed zat en dat het zaak was om de kansen goed te benutten. In de 1e helft werden teveel kansen gemist. Dit werd door iedereen goed opgepakt, want we scoorden maar liefst 6x achter elkaar. Hierdoor was het gat geslagen.

Atje en Thelena kwamen er nog in voor Margriet en Hester. De Parabool miste ook nog 2 strafworpen. Eindstand was uiteindelijk 6-11.

Een prima start van het voorseizoen. Nu eerst maar weer een weekje rust ;-) De volgende wedstrijd is op 14-4 om 14.00 in Buitenpost tegen Flamingo's 3.