Vandaag moesten we helemaal naar Stiens (CSL). We hadden al een keer eerder tegen hun gespeeld, en dat ging best wel goed we hadden 10-8 verloren. Maar vandaag ging het iets minder goed. In de aanval begonnen Jan Rienk, Baukje, Femke en Lisanne en in de verdediging Johan, Eline, Tessa en Eva. Natuurlijk hadden we ook 2 op de kant en dat waren Aukje en Judith uit de (C3).

Meteen na ongeveer 10 seconden scoorde CSL en dat ging door tot 3-0 en toen scoorde Baukje. Nadat Baukje had gescoord ging het team van CSL ook weer door met scoren en stond het 9-1 maar in de laatste 3 minuten scoorde Tessa nog even. Toen was het pauze en kregen we adviezen van Sietse de Boer.

Toen moesten we het veld weer op en werd Jan Rienk op de kant gezet en ging Judith erin. In de 2e helft ging het beter dan in de eerste want na 4 minuten scoorde Femke. Niet lang daarna scoorde Lisanne met een strafworp. Toen ging Femke er weer één scoren en stond het 12-5. Daarna begon de tijd wel te dringen. CSL hield niet op met scoren en het stond 15-5 maar ja toen kwam onze Eva nog even en scoorde ze nog even.

De eindstand werd 16-6, we waren niet echt blij met de wedstrijd maar ja nu moeten we maar weer winnen op het veld.

25 apr.20:15DWA/Argo/ROG MW3 - Boelenslaan / It Fean MW1Meer