Afgelopen zaterdag moest het BY-klussen team het opnemen tegen de koploper in de R4e klasse. Bij winst was DTS 2 kampioen. Bij de twee eerdere ontmoetingen moest It Fean / Boelenslaan 3 de punten aan DTS 2 laten. Vandaag wouden we in elk gevaal goed meescoren. In de aanval Jan Robert, Jille, Atje en Thelena, in de verdediging Peter, Peter Steffen, Grietje en Hester. Op de bank Sietse, Femke, Joëlle en een niet fitte Niels. In het begin van de wedstrijd kon het derde goed bijblijven bij DTS 7-6. Maar voor rust kon DTS een gaatje slaan naar 10-7.

In de rust werd aangegeven dat iedereen behalve Niels zou gaan spelen. Het zou lastig worden tegen deze goed scorende ploeg een resultaat te halen. Vlak na rust kwam Sietse in de ploeg voor Jille. DTS liep langzaam verder uit en verse junioren kwamen erin. Met een paar mooie acties werd er nog gescoord door invallers Sietse en Femke. DTS trok aan het langste eind en is terrecht kampioen in de R4e klasse, gefeliciteerd. Eindstand 20-13.

Komende zaterdag hebben we nog een appeltje met onszelf te schillen. Uit bij Lintjo werd slecht gespeeld, dat moet zaterdag beter. We spelen om 16:30 uur

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!