Afgelopen zaterdag moest It Fean / Boelenslaan 3 spelen tegen Hoogkerk 4, een tegenstander waarin dit seizoen al een aantal keren gespeeld is en met goede resultaten. Vol goede moed ging de ploeg dan ook op pad. Dat resultaten in het verleden niet altijd hoop geven voor de toekomst werd vandaag echter pijnlijk duidelijk. 

Het 1e kwartier wist Hoogkerk 4 beter met de kansen om te gaan en wist een 4-1 voorsprong te nemen. Gelukkig geeft het 3e team nooit op en met veel enthousiasme wist It Fean / Boelenslaan 3 terug te komen tot 4-4. Hierna ontstond een gelijk opgaande wedstrijd waarin Hoogkerk steeds het 1e doelpunt wist te maken. Tot 8-8 kon het alle kanten nog opgaan.

Gezien de gemiddelde leeftijd van It Fean / Boelenslaan 3, kost dit soort wedstrijden veel energie en kracht en vandaag blijkbaar iets te veel. Hoogkerk wist in het laatste kwartier van de wedstrijd gestaag de voorsprong uit te bouwen en om maar met de woorden van Petra af te sluiten: bijna elke bal van hun was snijden of verdedigend, het ligt hem altijd aan de tegenstander of de scheidsrechter. Maar soms………. zijn we ook gewoon moe en wil het net niet lukken en gaan we gewoon volgende week weer met frisse moed er tegen aan. 

Uitslag: 15-11, maar who cares.

Uw verslaggever op afstand
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!