Zaterdag 27 januari moesten we om 10.00 uur thuis spelen tegen Hoogkerk. De vorige wedstrijd tegen Hoogkerk hebben we met 8-12 gewonnen. Hendrik was niet fit genoeg om te spelen maar hij was er gelukkig wel om ons aan te moedigen.

Na vier minuten werd er al gescoord door Elisa. Kort daarna kwam de 1-1. Na een kwartier stond het 8-1 door doelpunten van Mette-Marit, Arjan, Lars, Elisa, Arjan, Elina en Laura. Toen was het even schrikken want Elisa botste vol tegen de paal. Na eventjes bijkomen kon ze gelukkig weer verder spelen. Ze kreeg applaus van het publiek. Hoogkerk scoorde en bracht de stand tot 8-2. Maar wij gingen volop in de aanval en er werd gescoord door Arjan, Egbert en Frank en dus gingen we met 11-2 de rust in.

Na de rust maakte Laura de 12-2. Daarna scoorde Hoogkerk en werd het 12-3. Invalster Hielkje kwam in het veld en Elina nam op de bank plaats. Egbert maakte er 13-3 van en Laura 14-3. Daarna scoorde Hoogkerk nog 3 maal en was de eindscore 14-6.

Een mooie wedstrijd met een mooie uitslag! Volgende week hebben we een zware pot tegen Harkema. Maar hopen dat we dan weer zo spelen als vandaag.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!