De kerstvakantie zat er weer op en we mochten direct vol aan de bak in deze uitwedstrijd tegen C1 Nic./Alfa. Van te voren wisten we dat dit een zware partij ging worden en tot nu toe stonden we gedeeld eerste in de poule.

Iedereen moest nog een beetje op gang komen zo na de vakantie en de eerste kans van Nic. zit er al gelijk in, 1-0 achter na 10 seconden, oeps dat belooft wat. Een paar minuten later staat het ook al 2-0, maar Frank scoort snel daarna de 2-1. Zouden we dan nu de slag te pakken hebben? Helaas, de 10 minuten daarna alleen maar doelpunten voor Nic. en staan we na een kwartier spelen al op een 7-1 achterstand. Toch pakken we de laatste 10 minuten van de eerste helft de draad weer op en scoort Hendrik de 7-2. Even later zet Lars met een prachtig afstandsschot de score op 8-3. Na weer een aantal treffers van Nic., maakt Arjan er 11-4 van en vlak voor de rust zet Egbert de ruststand op 12-5.

Dat wordt een stevig gesprek in de kleedkamers om iedereen na de rust weer scherp het veld in te krijgen. Dat is Remco en Elske wel toevertrouwd en iedereen komt vol goede moed het veld weer op voor de tweede helft. Het spel werd steeds beter en er waren nu veel meer mooie snelle aanvallen te bewonderen, met veel meer kansen tot gevolg. Ook werd er beter verdedigd waardoor Nic. ook steeds moeilijker tot scoren kwam.

Helaas gaan niet alle kansen erin, maar wordt er door ons toch nog 3 keer gescoord. De 13-6 is van Elisa met een vrije worp. Egbert maakt met een mooi afstandsschot de 14-7 en Hendrik scoort ons 8e doelpunt, ook met een knap schot van afstand.

Nic. weet er toch nog een paar meer in te krijgen en als de toeter gaat is de eindstand dan ook 19-8.

De tweede helft geeft hoop voor de thuiswedstrijd en als deze vanaf het begin net zo wordt gespeeld, dan wordt het in Surhuisterveen zeker spannender!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!