Vandaag gingen we met Selina, Baukje, Jan-Rienk, Sharon, Johan, Lisanne, Eva, Tessa en Inge naar Oosterwolde. Na een goede warming-up begonnen we met de wedstrijd.

Direct in de eerste minuut maakte Lisanne al een doelpunt. Vlak daarna scoorde Lisanne weer een doelpunt 0-2. Het duurde niet lang meer voordat Baukje scoorde. Een tijdje later kwam Lisanne tot een afstandsschot. Direct daarna kwam Baukje tot een schot en alweer een doelpunt. De tegenstander mocht ook een doelpunt scoren, op het scoprebord stond 1-5. We moesten wisselen van vak en Tessa scoorde vlot daarna een doelpunt. Toen klonk het fluitsingnaal voor de rust.

Na de rust kwam Inge erin voor Selina, daarna kregen wij de bal uit en ja hoor Baukje scoorde weer eens, de stand was op dat moment 1-7. We kregen een strafworp en die gooide Lisanne er gemakkelijk in. Lisanne had nog maar net het strafworp genomen en ze scoorde alweer 1-9.

Op het scorebord staat ineens 1-10, echter heeft niemand gezien wie het doelpunt heeft gemaakt. Daarna scoorde Inge de 1-11 alweer. En toen de tegenstanders de bal kwijt waren had Inge direct daarna alweer gescoord. We dachten we hebben nog een minuut op de klok en probeeren nog een er bij te scooren en ja hoor die scoorde Tessa.

De eindstand van deze wedstrijd is 1-13.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!