Afgelopen zaterdag moesten wij tegen Drachten spelen. Na 3 wedstrijden te hebben verloren, wilden we wel weer een wedstrijd winnen. We moesten in de gymzaal van het Singelland spelen. Nog geen 3 sec. na het startfluitje maakte Emma de 0-1 met een klein kansje, maar Drachten maakte meteen de 1-1...oei wat voor kant ging dit op?

Maar Baudie kwam in actie en maakte de 1-2 en Emma maakte vlak daarna de 1-3. Dmv een prachtige inloopbal scoorde Djurre de 1-4. Baudie kwam nog 3 keer in actie met zelfs een mooi afstandsschot en de stand was 1-7, Drachten had geen schijn van kans tegen ons. Ook Djurre maakte nog 2 maal een afstandsschot en hierdoor was de stand 1-9.

Ook Marilie en Janke kwamen volop aan bod maar de ballen wilden er net niet in, maar door de goede samenwerking scoorden Baudie en Djurre nog een paar maal. Ook Drachten probeerde het nog even en zo werd de eindstand 4-15, ook de winst van de strafworpen was voor ons 0-5. Al met al een prachtige wedstrijd met mooie inloop- afstand- en kleine kansballen. We gingen zeer tevreden naar huis en genieten nu van de kerstvakantie.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!