Zaterdag stond de wedstrijd tegen TDK Deinum op papier. De scheidsrechter J. Bekkema floot de wedstijd om 18.15 uur in.

It Fean / Boelenslaan startte voortvarend. Jannie Postma zette twee doelpunten op haar naam door middel van twee vrije ballen. Na 8 minuten te spelen stond het It Fean / Boelenslaan 0-4 voorsprong. TDK Deinum was een fysieke ploeg. Er werd weinig gescoord bij het It Fean / Boelenslaan. De rust stand was 7-8. In de pauze werd er duidelijke aangegeven dat wij niet in het fysieke spel mee moesten gaan.

Na de pauze liep het It Fean / Boelenslaan achter de feiten aan. De stand was 9-8 in het voordeel van TDK Deinum. De tegenstander bleef door scoren tot een 12-8. Vier doelpunten verschil met nog 17 minuten op de klok. It Fean / Boelenslaan kon de streep weer recht trekken. De stand was met 8 minuten op de klok 12-12. Er werd gewisseld aan de kant van het vlaggenschip. De wissel pakte goed uit en pikte ook zijn doelpuntje mee, 14-13 achter met nog twee minuten te spelen. Jan Boomsma kreeg een strafworp mee en maakte ook de gelijkmaker. De uitslag was 14-14. Matig gespeeld, maar blij met een punt.

De volgende keer speelt It Fean / Boelenslaan een thuiswedstijd tegen WWC. De wedstrijd zal plaats vinden in Surhuisterveen om 20.00.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!