Zaterdag mocht het derde team van It Fean / Boelenslaan aantreden tegen Quick '21 3. De eerste 10 minuten zagen er veelbelovend uit voor de tegenstanders, die met scherp schoten. Zij behaalden dan ook tot 3 maal toe een voorsprong, maar de thuisploeg wist mee te gaan. 

Na doelpunten van Jenko, Petra, Peter S. en Jille stonden de ploegen dan ook op gelijke hoogte naar een 10-4 voorsprong. De doelpunten kwamen uit de handen van Jenko opnieuw, Margriet, maar liefst 3 maal en Peter S. en Petra. Dit was tevens het grootste verschil in de wedstrijd. Met scores van Margriet en Peter werd een 12-7 ruststand bereikt.

De tweede helft gingen beide teams gelijk op, waarbij de thuisploeg steeds 4 á 5 doelpunten verschil wist te houden. Dit dankzij scores van de Peters, Jenko en Jille. In de slotfase probeerde de tegenpartij nog even aan te zetten, maar op minder dan 3 doelpunten kwamen ze niet, zodat It Fean / Boelenslaan niet meer in moeilijkheden kwam. Margriet scoorde nog 1 maal, waarna er een 17-14 eindstand op het scorebord stond vermeld.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!