Na een mooi gelijkspel van vorige week tegen Flamingo’s , mocht It Fean / Boelenslaan het afgelopen zaterdag opnemen tegen DTL uit Hantum. De Expert-formatie begon sterk aan de wedstrijd. Het was alleen DTL die als eerste de korf wist te vinden. It Fean / Boelenslaan had hier snel een reactie op en wist te scoren doormiddel van een klein kansje. It Fean / Boelenslaan nam vanaf dit moment het voortouw in de score en wist uit te lopen tot een 3-1 voorsprong.

Alleen wist de thuisploeg deze voorspong niet lang te houden en maakte DTL de score al snel gelijk met 4-4. Het ging nu steeds gelijk op qua score. It Fean / Boelenslaan maakte nog een verschil van 2 op het scorebord, maar wist dit niet door te drukken. In de laatste paar minuten van de eerste helft wist DTL toch nog met een voorspong van 8-9 de pauze in te gaan.

DTL kwam erg sterk terug na de pauze en wist al snel een 8-12 voorsprong te creëren. It Fean / Boelenslaan nam hierna het voortouw qua doelpunten en wist steeds dichterbij te komen, waardoor de stand op een 13-13 gelijk kwam. It Fean / Boelenslaan wist nog 1 doelpunt te maken in de laatste paar minuten van de wedstrijd wat de stand op een 14-13 bracht in voordeel voor It Fean / Boelenslaan.

Door een verkeerd wisselbeleid bij DTL was er onduidelijkheid in het slotakkoord van de wedstrijd. Hiervan wist DTL te profiteren en werd er in de laatste seconden van de wedstrijd nog gescoord door DTL. It Fean / Boelenslaan kon nog één aanval opzetten, maar toen werd er al snel afgefloten, waardoor de eindstand op een 14-14 bleef.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!