Afgelopen zaterdag stond de eerste zaalwedstrijd op het programma. Het beloofde direct een spannende te worden, de wedstrijd tussen Flamingo's en It Fean / Boelenslaan werd gespeeld. Een ware derby.

Flamingo’s wist met de door sportkantine de Houtmoune gesponsorde bal de score te openen, maar de EXPERT-formatie had snel een antwoord. Na de 2-2 wisten de geelhemden uit te lopen naar een prettige voorsprong. Echt doordrukken kon er alleen niet waardoor er met een 12-8 gerust werd.

Na de rust had de Tamminga formatie af en toe moeizame momenten, goede kansen werden gecreëerd maar de afronding was niet goed genoeg. Toch werd na een 14-12 de stand weer op een 4 verschil gezet door Reinder. Genoeg voor de winst bleek het echter niet. It Fean / Boelenslaan wist in de slotfase nog een strafworp te versieren, waarna er direct werd afgefloten op een stand van 16-16. Een wedstrijd waarin Flamingo’s de betere partij was, maar niet bij machte was om door te drukken en de wedstrijd zakelijk uit te spelen.

Volgende week nieuwe kansen op 2 punten in de uitwedstrijd van Flamingo's tegen Westergo. Voor It Fean / Boelenslaan is dit de thuiswedstrijd tegen DTL. 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!