Het 2e team van korfbalvereniging It Fean is 1 wedstrijd voor het einde van de zaalcompetitie kampioen geworden. Hierdoor speelt It Fean 2 volgend seizoen in de reserve 3e klasse.

In de voorlaatste wedstrijd moest gewonnen worden van SIM 2. Ondanks een lastige wedstrijd werd er met 12-16 gewonnen en kon de champagne fles geopend worden.

In de laatste zaalwedstrijd van het seizoen wist de Oostra-formatie de ongeslagen status niet vast te houden. Tegen concurrent Parabool 4 werd verloren met 10-11.
It Fean 2 heeft dit seizoen met een brede groep spelers een uitstekende prestatie neer gezet en gaat met een goed gevoel het veld weer op.

It Fean 2 zaalkampioen 10...
It Fean 2 zaalkampioen 10/11 It Fean 2 zaalkampioen 10/11

Achterste rij v.l.n.r.: Remco Zijlstra, Jacob Bron, Henk Kempenaar, Jille van Houten, Marc de Vries. Voorste rij v.l.n.r.: Gea Oostra (sponsor), Petra Kempenaar, Marrit Adema, Cindy Hoogeveen, Manon van der Veen, Joukje Kunnen.