We beginnen met Eline, Lysan, Nynke, Eva. Sumeya en Iris en Sjoukje mogen op de kant beginnen. TFS scoort het 1e doelpunt. We doen erg goed ons best, maar het lukt nog niet zo goed. De tegenstander speelt met 3 jongens en dat maakt het wat moeilijk. 

Na 10 minuten komen de bankzitters het veld in. TFS scoort een doelpunt. Dan krijgt TFS ook nog een strafworp... 0-3. En nog een doelpunt, 0-4. We proberen het steeds opnieuw maar een doelpunt lukt nog niet. Dan krijgen wij een strafworp! Mis.. En dan nog een strafworp voor ons. Weer mis. De bal wil niet in onze korf.

Na de pauze gaan we er weer voor met Sjoukje, Eva, Nynke en Lysan. TFS scoort als 1e na de pauze. 0-5, 0-6. YES eindelijk, Nynke scoort. 1-6. We vechten er voor en zomaar lukt het. Eva maakt een doelpunt en Nynke ook nog een keer. Het is 3-6. 

Maar TFS gaat goed door en maakt een doelpunt 3-7. Dan is de laatste wissel van de wedstrijd alweer. Sumeya, Iris en Eva en Eline spelen de laatste 10 minuten. 

Eva maakt een doelpunt, het wordt 4-7. Op de tribune wordt het onrustig, zou het nog lukken? TFS scoort ook alweer, 4-8 en ook nog 4-9.
We gaan er voor maar meer doelpunten maken lukt niet. We verliezen met 4-9 maar hebben ontzettend veel plezier gemaakt en dat is wat telt!

Door Eva en Margriet.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!