Op vrijdag de 13e moest de E1 tegen TFS spelen, we hadden eerder tegen hun gespeeld en toen met 4-3 gewonnen, dus het werd spannend vanavond. Al snel nadat de wedstrijd begon maakte Eritia met een mooi afstandschot de 0-1 voor ons. Daarna kwam Djurre tweemaal in actie en zo gingen we met 0-3 de rust in.

De tweede helft bleef de stand lang 0-3 en pas in de laaste 10 minuten kwam TFS nog met een tegenschot en kwam Djurre nogmaals in actie en zo eindigde de wedstrijd met 1-4 voor ons. Ook de strafworpen wonnen we met 1-3.

En toen kwam er op zaterdag nog een verrassing waar eigenlijk niemand rekening mee had gehouden, Harkema won van Ureterp en zodoende werden wij samen met Harkema gedeeld KAMPIOEN.