Zaterdag 8 oktober waren de meisjes van KV It Fean E2 weer present om deze keer te spelen tegen SCO E4. Na een lange reis van bijna 40 minuten kwamen wij aan in de regen op het sportpark in Oldeholtpade. Waar de leidster met de meisjes de tactiek doornam in de kleedkamer, zochten de ouders de warmte op van de kantine.

Om 11.30 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. In de eerste 10 minuten bleek dat SCO het betere van het spel had en doeltreffender met de kansen omging. Wij keken dan ook al snel tegen een 6-0 achterstand aan. Het verschil werd vooral gemaakt door de enige mannelijke speler in het veld. Hij was moeilijk af te stoppen en bijna elke doelpoging was een punt. De volgende 10 minuten waren ons meisjes feller en hielden de speelsters de spelers van SCO op 1 doelpunt na van het scoren af.

Met een 7-0 achterstand werd begonnen aan de 2e helft. Nadat SCO op 8-0 was gekomen kregen wij een strafworp. Helaas werd deze gemist, maar dat mocht de pret niet drukken. In deze helft wist SCO nog twee keer te scoren en de laatste 10 minuten stonden wij met 10-0 achter. Het spel van de meisjes leed er niet onder en vol goede moed en op zoek naar de eretreffer speelden ze frank en vrij de wedstijd uit. De eretreffer kwam er helaas niet meer, wel wist SCO nog twee keer te scoren, zodat de eindstand 12-0 was.

Gelukkig was er toch nog een succes. De strafworpen serie werd gewonnen met 1-3! Voor It Fean scoorden Eva, Eline en Iris.