De eerste wedstrijd na de zomerstop! En de dames hadden er zin in, maar ook wel een beetje spannend. Het eerste gedeelte stonden Iris, Nynke, Sjoukje, en Eline in het veld. Zij mogen het spits afbijten.

En vol van enthousiasme en energie gaan ze van start. Dit resulteert in een snelle score door Sjoukje. Een paar minuten later scoort Sjoukje weer.
In het tweede gedeelte spelen Eline, Eva, Iris en Lysan en weet Eline door snel over te spelen en het tempo erin te houden ook te scoren. De meiden hebben voor de rust mooie momenten gehad en zeker kansen gekregen. Zo gaan de dames met 3-0 de rust in.

Na de rust mogen Nynke, Sjoukje, Eva en Lysan in het veld. Nu krijgt de tegen partij wat meer de bal, en voelt het wat onrustig in het team. Maar gelukkig weten ze de voorsprong te behouden. Het laatste gedeelte weten Sjoukje, Eva, Iris en Eline de voorsprong te behouden en zijn er zeker mooie momenten waarbij de dames proberen om snel door te spelen.

Wanneer het eindsignaal klinkt mogen de dames trots zijn op hun overwinning van hun eerste wedstrijd na de zomervakantie. Ook de strafworpen werden gewonnen. Een knappe 4-0!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!