Na een dag vol wind en regen mocht het 2e van It Fean / Boelenslaan 2 op woensdagavond aantreden tegen DWA/Argo uit Winsum/Bedum. Het weer om te spelen was beter dan de rest van de dag, dus het beloofde toch een mooie wedstrijd te worden. De Keurslager formatie werd versterkt door 2 dames van het 3e, Petra Kempenaar en Margriet Kok.

In de eerste helft werd er aan beide kanten goed gespeeld, wat erin resulteerde dat beide ploegen met moeite tot scoren kwamen. Het ging gelijk op en er werd gerust met een stand van 5-5 door doelpunten van Remco van der Veen, Kyra Kuiper, Sander van der Veen, Jan-Geert Dijk en Joukje Kunnen.

Begin 2e helft ging het nog steeds mooi gelijk op tot een stand van 8-9 toen stokte de productie van doelpunten bij It Fean / Boelenslaan. Hierdoor wisten de gasten uit te lopen tot 8-12. Door te herorganiseren binnen de vakken kon de thuisploeg weer meedoen met de gasten, puntje voor puntje, steeds dichterbij, maar net niet genoeg. Bij het luiden van het eindsignaal stond er een stand van 11-13 op het scorebord.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!