Afgelopen zaterdag stond er een streekderby op het programma in de derde klasse. Flamingo’s speelde in Buitenpost tegen It Fean. De wedstrijd ging voortvarend van start. Herman Pilat opende de score aan de zijde van de Buitenposters middels een uitstarter. Vervolgens kwam It Fean langszij. Jacob Bron, Margriet Helfrich en Remco van der Veen wisten de voorsprong uit te breiden tot 1-4. Flamingo’s creëerde voldoende kansen, maar wist deze niet te verzilveren. André Bosma en Harold Piersma zorgden voor een ruststand van 4-5.

In de tweede helft trok It Fean de wedstrijd naar zicht toe door rustig de kansen af te wachten en af te ronden. De Buitenposters waren te gehaast waardoor er onzorgvuldig met de kansen werd omgesprongen. Remco van der Veen, Sjoerd Landheer en Manon van der Veen brachten de stand naar 5-9. Hillebrand Wiersma gooide de wedstrijd in het slot door van afstand de 6-10 te noteren. Dit was tevens de eindstand.

De scores bij It Fean werden gemaakt door: Jacob Bron (2), Remco van der Veen (2), Sjoerd Landheer, Hillebrand Wiersma, Sjoukje Hoekstra en Margriet Helfrich. Bij Flamingo’s: Harold Piersma (2), André Bosma (2), Menno Schaafsma en Herman Pilat.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!