Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, It Fean D2 tegen de Wâlden D3. Als we zouden winnen, waren we kampioen. En De Wâlden stonden gedeeld eerste met ons, dus ook zij hadden nog kans op het kampioenschap. De vorige wedstrijd tegen hun, hadden we met 6-1 gewonnen, dus hopelijk konden we nu ook winnen.

We begonnen goed met de wedstrijd. Na 15 minuten spelen stonden we 3-0 voor. Simone maakte een kansje goed af, Jeska maakte een doorloopbal en ik scoorde een mooi afstandsschot. Helaas scoorden de tegenstanders toen ook een doelpunt, maar binnen een minuut maakte Jeska haar tweede doorloopbal. Het stond dus 4-1. Judith dacht: ‘dat kan ik ook’ en maakte ook een doorloopbal. Het laatste doelpunt voor de rust kwam van de Wâlden, ze maakten er 5-2 van.

Na een bekertje ranja konden we er weer tegenaan. De Wâlden helaas ook. Na een paar minuten scoorden ze de 5-3. Zo werd het nog wel spannend. Maar gelukkig scoorde Sharon, waardoor het publiek weer wat rustiger kon ademhalen. Jeska zorgde voor de eindstand 7-3 en toen waren we kampioen.

De coaches Ria en Peter waren erg trots op ons team. We waren volgens hen geen topteam, maar het #DREAMTEAM 2017. Dit stond op de shirts die we kregen van Ria en Peter. Daarna hebben we nog een feestje gevierd met patat, ijsje en chocolaatjes van de tegenstanders.
 
Het DREAMTEAM bestaat uit: Simone, Ingmar, Jeska, Baukje, Judith, Stefanie, Sélina, Eva, Sharon, Anne-Jorn en mijzelf natuurlijk. En onze DREAMTEAM-coaches Ria en Peter.

dreamteam 2017
dreamteam 2017 dreamteam 2017

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!