Afgelopen zaterdag de return tegen SCO 4. Zoals vorige week al vermeld werd het in de eerdere ontmoeting 20-20. Onder zonnige omstandigheden en op een nieuw kunstgrasveld kon om 17:30 uur worden begonnen.

We begonnen niet echt goed. Met name de heer van Henk was in het begin van de wedstrijd gevaarlijk. Een misser in de korfzone door Henk en afstandstreffer bracht de stand op 2-0. Hierna direct de 3-0 en het leek een moeizame middag te worden. Gelukkig verdiende Petra een strafworp en kwam de eerste treffer voor ons op het bord.

SCO liep nog uit naar 5-2 maar daarna begon de opmars van ons. We kwamen beter in het spel. Rebound werd beter verzorgd en scherpe vrije ballen brachten ons terug in de wedstrijd en kwamen we terug tot 5-5. Hierna al een eerste wissel. Atje, nekklachten, werd vervangen door Joëlle van der Hoek. Het spel golfde hierna op en neer. Het was een sportieve strijd en de doelpunten vielen steeds sneller. De kruitdampen waren na 35 minuten even opgedroogd en inmiddels stond er 11-11 op het bord.

In de rust werd benadrukt om onze energie in het spel te steken en niet in de voor beide teams onberekenbare leidsman. Direct na rust scoorde SCO 12-11 om vervolgens een doelpuntloze periode te krijgen van ca. 10 minuten. Uiteindelijk scoorde SCO 13-11 maar Niels zorgde eigenhandig voor de 13-13 binnen enkele minuten. Het bleef een leuke en sportieve strijd. Beide teams misten een strafworp in de 2e helft.

Na de 14-14 door Henk, one handy inloopbal. Voor het eerst namen we een voorsprong. Dit was de kans om door te drukken maar een jammerlijke fout in de verdediging luide de 15-15 in. SCO leek hierna de genadeslag uit te delen maar we klampten aan. Via 17-16 werd het 18-17 en 19-17. Grietje van Esch poeierde de 19-18 er nog even in en we kregen nog kans op de gelijkmaker. Helaas zat dat er net niet in.

Wat niet onvermeld maar blijven dat in de laatste 10 minuten ook Grietje de Bruin nog meespeelde. Beide dames van B1 speelden erg goed. Bedankt dames.

Doelpunten vandaag door: Remco 7x, Henk 5x, Grietje van Esch 3x, Niels 2x en Petra 1x.
Volgende week de uitwedstrijd tegen DTS.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!