Zaterdag 04-02 stond de wedstrijd tegen Emmeloord 2 op het programma. De uitwedstrijd werd daar net verloren met 17-15, in de stand net boven ons.  Belooft dus op papier een spannende wedstrijd te worden. Voor de 1e 2 doelpunten moeten in de aanval Remco, Stanley, Jantina en Grietje zorgen. Aan Jenko, Peter, Petra en Atje de taak om het verdedigend tegen te houden.

Emmeloord ging echter voortvarend van start, binnen 10 minuten namen zij een voorsprong van 0-6! Grietje maakte voor It Fean in de 12e minuut het eerste doelpunt door een omdraaibal. De wedstrijd was erg fysiek en er werd hier en daar ook erg wisselvallig gefloten door de scheidsrechter. Tot aan de rust wist It Fean door 3 x Remco en 2 uitstarters van Jenko en Stanley te maken, de ruststand was 7-11.

In de pauze werd aangegeven dat het ondanks de stand het best goed ging en we vooral niet mee moesten gaan met hun spelletje. En niet laten intimideren door het publiek namens Emmeloord op de tribune. Ivm een blessure werd Grietje vervangen door Joukje.

In de 2e helft waren er wederom weer wat vreemde beslissingen van de scheidsrechter. Om en om werd de score uitgebreid. Emmeloord moest nog 4 x wisselen. Voor It Fean kwam Jille nog in het veld voor Stanley. Door nog doelpunten van Jantina, Jenko, Peter, Jille en Remco wisten we toch nog iets bij te blijven. De eindstand was uiteindelijk 21-16. De eerste 6 tegendoelpunten hebben ons genekt….

Joukje, Jille en Stanley bedankt voor het meedoen!

Dinsdag 7 februari 20.00 uur staat de inhaalwedstrijd tegen EKVA 4 op het programma.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!