Na de nederlaag van vorige week tegen DTS moest It Fean / Boelenslaan winnen om aansluiting te houden in de poule. De uit wedstrijd tegen DWA/Argo was nipt gewonnen dus er lagen mogelijkheden. Onder leiding van de heer Wiegersma werd rond de klok van 20.00 uur het startsignaal gegeven.

Beide ploegen kwamen sterk uit de startblokken. Binnen een minuut was het 1-1. De volgende 10 minuten hadden beide verdedigings vakken het goed voor elkaar en werd er niet gescoord. DWA/Argo kwam op een voorsprong door een lucky treffer en maakt er daarna 1-3 van. Gelukkig kon het aanvals vak van It Fean / Boelenslaan meteen weer 2 maal te korf vinden en bleef de strijd gelijk op gaan. De laatste fase voor rust waren de gasten scherper en liepen uit naar een 5-8 voorsprong. Gelukkig kon de EXPERT-formatie net voor rust nog wat terug doen en werd er gerust met een 7-8 tussenstand.

In de pauze werd erop gecoacht dat de inzet die er de 1e helft was doorgezet moest worden. Scherp uit de kleedkamer was van groot belang.

Helaas lukte dat ditmaal wederom niet. De eerst eerste aanval bij de gasten vloog er meteen in en de 2 punten voorsprong konden ze eenvoudig uitbreiden tot een 7-11 voorsprong door slordigheden in de verdediging van de thuisploeg. Vanaf dat moment werd het een race tegen de klok. De gasten kwamen nog op 5 goals voorsprong en toen zette de thuisploeg een inhaal slag in. 10 minuten voor tijd stond er op het scorebord 10-14. 3 wissels werden ingebracht, meteen werd toen de 11-14 gescoord. Helaas kon het nieuwe bloed in de ploeg ook niet het verschil maken en zijn we strijdend ten onder gegaan tegen DWA/Argo.  Volgende week zal It Fean / Boelenslaan op bezoek bij de koploper Flamingo’s, maar in deze poule waar iedereen elkaar verslaat is niks onmogelijk. Om 19.20 uur zal het startsignaal klinken in de Houtmoune te Buitenpost.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!