Zaterdag 3 december moest It Fean / Boelenslaan 1 het opnemen tegen Lintjo 1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want Lintjo stond één plekje onder It Fean / Boelenslaan. Bij winst zou Lintjo op gelijke hoogte kunnen komen; belangrijk voor It Fean / Boelenslaan om het vizier op scherp te zetten.

De EXPERT-formatie begon slecht aan de wedstrijd, zowel aanvallend als verdedigend werden er veel fouten gemaakt. Lintjo wist hier optimaal gebruik van te maken, waardoor er na 20 minuten spelen een score van 8-3 in het voordeel van Lintjo op het scorebord stond. De laatste 10 minuten van de eerste helft liet It Fean / Boelenslaan zien dat ze ook konden korfballen en begon aan een inhaalrace. Dit resulteerde in een 10-8 ruststand. 

Direct na rust wist It Fean / Boelenslaan de stand gelijk te trekken, waardoor alles weer mogelijk was. De tweede helft ging dan ook gelijk op, waar de EXPERT-formatie zelfs een gaatje van 2 doelpunten wist te creëren. De stand werd echter snel weer gelijkgetrokken. Beide teams wisten te blijven scoren waardoor ze een spannende slotfase in gingen. Lintjo wist echter 1x vaker de korf te vinden dan It Fean / Boelenslaan, waardoor de punten achterbleven in Oldeberkoop. 

Volgende week zaterdag staat er wederom een derby op het programma: Harkema 1 – It Fean / Boelenslaan 1. De wedstijd start om 19:45 in De Fûgelkamp in Harkema.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!