Afgelopen zaterdag 26/11 speelde de KV It Fean E2 uit tegen De Lauwers. Al gelijk in de eerste minuten scoorde Marije 2 doelpunten! De dames speelden goed actief, en speelden de bal snel over, waardoor er veel kansen waren om te scoren.

Janke scoorde een 3e doelpunt, maar werd afgewezen omdat deze was verdedigd. Kort daarna was er weer een kans voor Eritia die de bal erin gooide, en dus de stand 0-3 werd. Janke zorgde ervoor dat de dames met 0-4 pauze in gingen!

De tweede helft ging al net zo goed als de eerste helft. Marije en Emma scoorden elk nog een punt, waardoor de eindstand 0-6 werd. KV It Fean E2 speelde een mooie uit wedstrijd, met een terechte overwinning!