Zaterdag 19 november trad It Fean / Boelenslaan 1 aan tegen DWA/Argo 1 in Winsum. Om 16:35u floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. 

De EXPERT-formatie begon scherp aan de wedstrijd, de eerste aanval van DWA/Argo werd direct onschadelijk gemaakt waardoor It Fean / Boelenslaan de kans had om de wedstrijdscore te openen. Er werden lange aanvallen opgezet, maar toch was het DWA/Argo die de openingsscore op zijn naam kreeg. Het vlaggenschip wist direct het aansluitende doelpunt te maken, waardoor de stand weer gelijk was. De eerste helft ging gelijk op, wat resulteerde in een 6-6 ruststand. 

Na de pauze was het It Fean / Boelenslaan die het voortouw nam, waardoor er na een kwartier spelen 7-11 in het voordeel van It Fean / Boelenslaan op het scorebord stond. De winst was nu binnen handbereik, maar toch wist DWA/Argo nog dichterbij te komen. Met nog vijf minuten te spelen was de voorsprong nog minimaal: 10-11. De EXPERT-formatie wist deze voorsprong te behouden, waardoor de twee punten mee naar Surhuisterveen konden worden genomen! 

Volgende week staat er weer een streekderby op het programma, om 19:25 zal het startsignaal in de Surventohal klinken voor de wedstrijd: It Fean / Boelenslaan 1 - Flamingo’s 1.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!