Zaterdagmorgen 12 november om 9 uur stond de eerste zaalwedstrijd voor de meiden van It Fean E2 op papier. Er werd gespeeld tegen Harkema E3.
Oftewel een echte derby. De eerste helft speelden de meiden sterk en verdedigden erg goed. Na een aantal goede schoten op de korf maakte Baudie in de 1e helft het openingsdoelpunt.

Na de korte pauze speelde de meiden weer erg goed. In de 2e helft maakte wederom Baudie een doelpunt en na het doelpunt van Janke was de 1e overwinning een feit.
Met de eindstand van 3-0 voor It Fean E2 staan we er goed op. Als laatste maakte Emma tijdens de strafworpen nog een doelpunt. Ook Harkema scoorde 1 punt zodat het de strafworpen eindstand 1-1 werd.
Zaterdag 26 november staat de volgende wedstrijd tegen de Lauwers E1 in Kollum op het programma.