Als team moet je je eigen zwakheden kennen en zoeken naar mogelijkheden om diezelfde zwakheden te verstoppen om zo onoverwinnelijk over te komen op je tegenstander. It Fean 3 heeft deze kwaliteiten. We weten deksels goed wat we wel kunnen en wat we niet kunnen. Hier mee om te gaan vraagt discipline, opoffering, saamhorigheid en teamgeest gekoppeld aan een analytisch denkvermogen en tactische creativiteit dan weet je dat Lemmer 2 bij voorbaat al geen kans had.

Uit respect voor de tegenstander weet je dat je een paar goals weggeeft om zo het KNKV ledental op niveau te houden.
Dan toch maar even de wedstrijd, een 1e helft die liet zien hoe modern korfbal gespeeld moet worden: dynamisch spel met een vleugje flair.
Schieten vanuit een actieve rebound gekoppeld aan individuele hoogstandjes. Pfffffffff, het was genieten voor de neutrale toeschouwer. Ruststand 13-2.

De 2e helft, we gaan er voor zitten. Hoe snel zullen we de 20 halen? En wat staat ons nog voor moois te wachten. Het 3e kennende! U weet voldoende.
De neiging van misplaatste arrogantie weten we altijd goed te tonen. Spelen met de gedachte dat het wel weer mooi is geweest na 1 goede helft is een kwaliteit die we ook beheersen in het 3e.
We willen nog wel, maar we hoeven niet meer, fit blijven voor de volgende wedstrijd is het credo en laten we ook eerlijk zijn. We zijn de jongste ook niet meer.
U krijgt misschien al een beeld van de 2e helft. Er zijn wel kansen en we proberen het ook wel maar ach weet je 18-5 is ook een mooie eindstand.
Toch weer gewonnen, weer een weekje kunnen dromen van The road to Ahoy. Vraag is: gaan we langs Almere of rijden we over Zwolle.
Ik zeg laten we beide routes eerst eens verkennen. Misschien komen we onderweg nog een tegenstander tegen voor een wedstrijdje en bedankt KNKV!!!!
We zijn blij dat we mogen spelen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!