Afgelopen zaterdag begonnen we met stralend mooi weer en goede moed. De uitwedstrijd hadden we verloren, dus we moesten aan de bak.

De aanval begon goed. Met 2 afstond schoten van Simon was het al snel 2-0. Vervolgens maakte Franke de 3-0 ook van afstand. De Wâlden kwam terug. Het werd 3-1. Door het nemen van risico bij de tegenstander mocht Stella een strafworp nemen. Deze ging er prachtig in: 4-1. Dit liet De Wâlden niet zitten en kwam terug met 4-2 en wilde maar al te graag. Gevolg was weer een strafworp.

Dit keer was het Esther die de bal door de korf schoot, 5-2. Door een mooie inloop bal van Stella werd het 6-2. Prima voorsprong, echter, de Wâlden schoot vlak voor de pauze nog de 6-3 erin.

Vlak na de pauze maakt Simon de 7-3, weer van afstand. Blijkbaar had de tegenstander een flinke toespraak gehad in de pauze want ze kwamen ijzersterk terug. Door te gemakkelijk te spelen en te veel risico nemen, werd de voorsprong weggegeven en werd het uiteindelijk 7-7. Desalniettemin, netjes tegen de koploper.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!