Zaterdag 1 oktober stond voor het 3e van It Fean / Boelenslaan de wedstrijd tegen de buren uit Surhuizum op het programma. In de aanval begonnen Jenko, Sietse, Petra en Grietje. De verdediging bestond uit Henk, Peter, Jantina en Atje. DTS begon de wedstrijd voortvarend, gelijk in de 1e minuut stond de 0-1 op het scorebord.

Het combinatieteam was echter niet onder de indruk, door 4 doelpunten op rij werd een kleine voorsprong opgebouwd, hierna vielen de doelpunten over en weer. Zo stond na 20 minuten spelen de stand op 8-4. Hierna haperde de doelpuntenmachine van de thuisploeg. DTS wist nog wel 2 maal de korf te vinden, er werd gerust met een kleine voorsprong van 8-6.
Na de thee bracht Henk de stand op 9-6. Door binnen 6 minuten 3 doelpunten van afstand te maken wist DTS de stand op 9-9 te zetten. In het vervolg van de tweede helft wist It Fean / Boelenslaan toch de voorsprong te behouden. Door een sterk slot van de wedstrijd met doelpunten van Henk, Sietse en Petra gaf It Fean de wedstrijd niet meer uit handen. Met een laatste doelpunt van DTS werd de eindstand bepaald op 15-12 in het voordeel van It Fean.
Zaterdag 15 oktober staat, na een week rust, de laatste wedstrijd tegen TFS 3 op het programma. Deze wedstrijd wordt om 17.00 uur gespeeld in Surhuisterveen.  

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!