Na een zaterdag rust, was het weer tijd om de schoenen weer aan te doen en om de wei weer in te gaan. De Walden B1 was de tegenstander en zo als het een professionele ploeg beaamt waren we eerst wezen spioneren bij de Walden die speelden voor de Beker tegen de Havic’s om zo niet geheel verrast te zijn.

Aangezien de Havic’s toch wel een maatje te groot waren, kregen we niet echt een goede indruk van de sterkte van De Walden. Toch wel een paar puntjes gevonden. Fysiek sterke heren en snelle dames. Daar moesten we ons tegen wapenen.
Onze kracht ligt in het feit dat we allemaal een goal kunnen maken. Ons spel is daar momenteel erg op gericht. Veel beweging zonder bal en schot nemen als de mogelijkheid daar is.
Zo gezegd en eigenlijk ook wel zo gedaan. De Walden wist nog wel de score te openen maar daarna namen we het initiatief in de wedstrijd en wisten we veel goede kansen te creëren. Verdedigend gingen we in fases goed de duels aan. Aandachtspunt blijft actief voorverdedigen. Goals die we tegen kregen hadden een aantal malen met dit fenomeen te maken.
Aanvallend spelen we toch steeds meer naar goede kansen, verleggen we spel al goed en durven we steeds vaker het schot te nemen.
Steeds een voorsprong van rond de 4 goals gehad. In de slotfase probeerde De Walden hert spel te ontregelen door achter te verdedigen. Inderdaad nog een punt voor de toekomst om aandacht aan te geven. Uiteindelijk toch goed gewonnen met 13-11 en kunnen we toewerken naar de topper van komende week tegen Emmeloord. 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!