Afgelopen zaterdag mocht het combinatieteam van Boelenslaan en It Fean aantreden tegen de korfbalploeg uit Veenwouden.  Het tweede team  wist jammer genoeg niet te winnen van Harkema 3, zij verloren met  9-18.

De Expert-formatie begon niet scherp aan de wedstrijd.  Doordat er in de aanvallen soms te snel werd geschoten hadden we snel balverlies en  kon Veenwouden veel aanvallen opzetten. Hierdoor stond de Expert-formatie al snel met een 0-2 achter. De aanvallen werden beter opgezet, kansen werden gecreëerd, maar  het afronden van de gemaakte kansen ging erg moeizaam.   Op een gegeven moment had de Expert-formatie de smaak te pakken en kon hierdoor een 5-3 voorsprong op het scorebord zetten.  Het vlaggenschip nam op dit moment het voortouw in de wedstrijd.  De kansen werden nog steeds niet goed afgemaakt, maar tocht wist de Expert-formatie met een 9-5 voorsprong te rusten.
Na de pauze had het vlaggenschip nog steeds moeite met het afronden van de kansen. Wel waren we bewuster van hoe we de aanvallen gingen opzetten. Ook Veenwouden had in de 2e helft meer moeite met scoren.  Doordat de Expert-formatie de juiste kansen creëerden wisten we al snel uit te lopen met een 13-7 voorsprong.  Op dit moment wisten we dat we het in de verdediging goed dicht hielden.  Nu was het vooral aan de Expert-formatie om de wedstrijd zo goed mogelijk uit te spelen en nog zoveel mogelijk doelpunten te maken. Dit lukte de Expert-formatie en de eindstand van de wedstrijd was 17-8 in voordeel voor het combinatieteam Boelenslaan / It Fean. 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!