Zaterdag 3 september stond de eerste wedstrijd op het prgramma voor het nieuwe combiteam Boelenslaan / It Fean 2. Het lijkt een moeilijke competitie te worden met veel ervaring bij de tegenstanders. De eerste tegenstander was Mid-Fryslan 4.

We gingen de wedstrijd in om te strijden voor de punten. Mid-Fryslan gaf de eerste helft veel druk op de bal waardoor de kansen schaars waren. Met rust was er een verschil van twee in het voordeel van het tweede. Het tempo van de tegenstander werd verlaagd en de scherpheid bij het tweede bleef, waardoor we flink uit konden lopen. Mid-Fryslan begon met achterverdedigen wat het niet makkelijker maakte. Uiteindelijk won het combiteam met 15-13.

Afgelopen zaterdag was CSL3 de tegenstander. Niet de ervaren ploeg die werd verwacht. Het was flink warm dus warmlopen was erg belangrijk. Gezien de eerste tien minuten leek dit niet goed gedaan. CSL liep snel zes punten uit en het gat was geslagen. Het gat is nooit kleiner geweest dan 4 punten. Het leek er wel op dat we beter speelden de tweede helft, maar de tegenpartij bleef mee scoren. De eindstand 16-10.

Komende zaterdag speelt het combiteam tegen Harkema 3 in Boelenslaan.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!