Zaterdag 3 september speelden wij onze eerste wedstrijd als E2 in Oentsjerk. Het is voor ons wel even wennen omdat er nieuwe regels gelden vergeleken met de F-jes. We waren gemotiveerd.

Oentsjerk had balbezit, ze speelden sterk en hadden veel kansen maar de bal kwam niet in de korf. Na een minuut of 6 kwam daar toch het tegendoelpunt. Daarna volgende de 2-0 en 3-0. De eerste helft was er even inkomen voor ons. We waren actief maar Oentsjerk speelt vlug over en is te snel voor ons.
De tweede helft ging al beter maar toch kwamen daar weer de tegendoelpunten. We verdedigen wel maar als we balbezit hebben vergeten we goed vrij te lopen. Het werd 5-0 in de tweede helft.
Even pauze, peptalk, adviezen en op adem komen.
Oentsjerk komt meteen in de aanval en maakt de 6-0. Wij krijgen balbezit en proberen ook te scoren. Helaas is Oentsjerk te snel met verdedigen of de bal schiet net over de korf. Helaas. We beginnen de moed een beetje te verliezen en onze focus ebt weg. Zo jammer, we doen zo ons best maar Oentsjerk is te sterk. De eerste helft eindigt met 9-0.
Na de wissel is de focus er weer maar het mag niet baten. De eindstand is 12-0.
Bij de strafworpen scoren we gelukkig een keer maar we verliezen wel met 3-1.
Volgende week proberen we het weer, maar dan thuis tegen MenW E1 om 11 uur.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!