Vorig seizoen nog als D1 in de hoofdklasse spelen en nu het nieuwe seizoen starten als C1 in de 2e klasse. Toch wel spannend. Gelukkig hebben we Stella en Franke in het team gekregen, zij zijn al gewend om wedstrijden te spelen op een "C-korf". Vorige week in Oudega zijn we met de beker naar huis gegaan, dus vol zelfvertrouwen gingen we de strijd aan in Oentsjerk tegen De Wâlden C1. Sannah kon helaas niet mee en met Tirza en Esther op de bank begonnen we de wedstrijd met veel publiek aan de zijlijn.

We begonnen goed met de 1-0 van Simon, maar al vlot was het 1-1. Vervolgens schoot Daniel de bal erin. Maar weer was het al snel 2-2. Bij de rust was het zelfs 2-3 door Simon via een vrije bal. In de rust werd aangegeven dat we zo door moesten gaan.
Na de rust kwamen Esther en Tirza erin voor Danisha en Mette Marit.Na de rust wou ons spel niet meer. Ineens stond het 5-3. Esther scoorde nog wel de 5-4 maar binnen een minuut was het 6-4. Stella bracht de spanning terug met 6-5 maar wederom werd het snel daarop 7-5 en dat werd helaas ook de eindstand.Een spannende wedstrijd die niet tot succes heeft geleid voor KV It Fean.
Volgende week gaan we er natuurlijk weer voor. We spelen dan thuis tegen Drachten/Van der Wiel C2. Hopelijk komen velen ons aanmoedigen, dan gaan we vast en zeker wel winnen!

22 mrt.20:00It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW1Meer
Wêz Handich/DOW F1 - It Fean / Boelenslaan F116 mrt.4 - 16 (0 - 0)
KVW '22 E1 - It Fean / Boelenslaan E216 mrt.3 - 14 (2 - 4)
Flamingo's E1 - It Fean / Boelenslaan E116 mrt.8 - 5 (3 - 2)
Vlug & Vaardig (G) E1 - It Fean / Boelenslaan E316 mrt.6 - 7 (0 - 3)