Het korfbalseizoen is weer begonnen. En wel met onze deelname aan het jaarlijkse toernooi in Oudega. We raken er al wel een beetje aan gewend maar ook dit jaar hadden we er mooi weer bij.

Voor mij als coach was het ook even wennen. Van de E's naar de D's is even anders. Maar gelukkig had ik goede begeleiding langs de lijn. Omdat er veel kinderen nog op vakantie waren gingen Saul en Jesle al vroeg met ons, de D2, mee. Ze hebben spontaan aangeboden om ons te helpen. Omdat Judith helaas ziek werd tijdens het toernooi, heeft Anne-Jorn ook nog meegespeeld.

Andersom hebben Baukje en Jeska er voor gezorgd dat ook de D1 genoeg spelers hadden. Super dat het zo geregeld kon worden.
Het toernooi ging erg mooi. We moesten 3 wedstrijden spelen. De eerste wedstrijd was tegen Drachten/vd wiel D2. Deze wedstrijd hebben we gelijk gespeeld. In deze wedstrijd was It Fean het meeste aan de bal. Maar helaas bleven de doelpunten uit.

De tweede wedstrijd hebben we tegen Olympia D1 gespeeld. Olympia was in deze wedstrijd de betere. Er werd mooi overgespeeld en Olympia wist de korf te vinden. Deze wedstrijd hebben we verloren met 3-1.

De laatste wedstrijd tegen Flamingo's D2 was een beloning voor het harde werken. Er werd wat heen en weer gelopen maar It Fean wist de kansen te benutten. We hebben deze wedstrijd gewonnen met 5-1.

Het eindresultaat was tweede. En dat is een mooi resultaat voor een team dat voor het eerst samen speelt. Nu op naar het begin van de competitie. Tot a.s. zaterdag! En daarna tot zaterdagmiddag, want dan gaan we er een gezellige middag van maken bij KC Boelenslaan.

Groetjes van Ria Groen.

d2 quick-toernooi 27 augu...
d2 quick-toernooi 27 augustus 2016 d2 quick-toernooi 27 augustus 2016

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!