Onze laatste wedstrijd in de veldcompetitie. Tot nu toe gaat het niet zo goed. We hebben nog geen enkele wedstrijd gewonnen. En daar willen we vandaag natuurlijk graag verandering in brengen.

Onze eerste wedstrijd hebben we tegen Hoogkerk gespeeld en helaas verloren. We doen ons best en maken er een mooie wedstrijd van. We kunnen niet voorkomen dat Hoogkerk in de eerste 20 minuten 5 doelpunten scoort waardoor we gelijk een behoorlijke achterstand hebben. We hebben veel schotpogingen maar de bal wil niet in de korf vallen. We hebben wel al twee keer gescoord maar jammer genoeg stond de tegenstander er dicht op en was het verdedigd. De ruststand is dan ook 0-5.

Na de rust pakken we het weer op. Verdedigend zijn we sterk. En eindelijk weet Emma de korf te vinden. Ze scoort: YES!! Maar Hoogkerk blijkt de betere in deze wedstrijd. Ze weten nog 7 keer te scoren. Maar ook It Fean blijft niet achter. Jeska maakt ook nog een doelpunt. Zodat de eindstand 2-12 wordt. Niet gewonnen in deze competitie maar wel veel korfbalplezier beleefd.

Nu genieten van de zomervakantie en daarna gaan we er weer voor.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!