Zaterdag 28 mei speelden we onze laatste wedstrijd uit tegen Harkema. Harkema kwam gelijk in actie en maakte al vlot de 1-0.

Maar ook wij kwamen aan de bal. Harkema had veel kansen maar kon niet scoren. Ook onze kansen waren er maar helaas zonder resultaat. Toen kwam de 2-0. Het bleef toch spannend omdat wij toch ook vaak bal bezit hadden. Net voor de wissel maakte Harkema de 3-0. Maar na de wissel kwam Harkema op dreef. Het werd 5-0. Wij kwamen weer in bal bezit maar de bal bleef maar over de rand cirkelen. 6-0. Daarna kwam eindelijk in de laatste minuut voor de pauze het schot voor ons, 6-1.
Na de pauze gingen we er weer tegen aan maar het wou maar niet baten. Harkema kwam al snel op 10-1. Na de wissel nog wat kansen maar helaas. Het overspel is over de hele wedstrijd bekeken goed maar het tempo mag wat omhoog. De wedstrijd eindigt met 12-1. Jammer maar helaas.
De strafworpen worden ook door Harkema gewonnen; 4 -1