De vorige wedstrijd tegen Drachten ging met 10-7 verloren. Drachten is de sterkste uit de poule en zou ongetwijfeld kampioen worden. Maar wat als wij nou eens zouden vechten als leeuwen…
Vooraf was het enthousiasme groot, we gingen knallen, er was een heuse yell ingestudeerd. Tot zover de goede voorbereiding.

In de wedstrijd ging het snel mis: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4 etc. De eerste 10 minuten bleef het nog beperkt tot 0-2, maar tot de pauze liep Drachten uit naar 0-8. Drachten was nadrukkelijk beter, maar It Fean was totaal niet bij de les. Geen agressie, niet alert en dan sta je zo maar achter. Van Drachten wisten we dat die elke wedstrijd 10 tot 15 doelpunten scoorden.
In de pauze werd duidelijk dat de coach niet tevreden was, er was niets te zien van de woorden vooraf. Laat in de 2e helft maar zien wat jullie hebben bedoeld!
De tweede helft ging beter, met een doelpunt van Annemarit en van Judith werd de hatelijke 0 verwijderd. Drachten nam gas terug, waardoor de 2e helft met 2-1 gewonnen werd door It Fean. Helaas ging de wedstrijd te dik verloren. De punten naar de terechte kampioen Drachten E3.
We spelen nog 1 wedstrijd. Om deze competitie nog een beetje leuk af te sluiten moet volgende week gewonnen worden van Flamingo’s E3.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!