Afgelopen zaterdag 9 april moest It Fean 3 aantreden tegen Drachten 8. Het was prachtig korfbalweer om een wedstrijd te spelen. De vorige wedstrijd werd verloren tegen en in Drachten, dus hadden we nu kans op revanche… 

In de opstelling stonden Henk, Jenco, Jildau en Grietje in de aanval en in de verdediging stonden Peter, Evert, Petra en Hester. Jantina begon op de bank en was Margriet aanwezig om ons aan te moedigen. 

In de 1e minuut werd er direct de 1-0 gescoord door Jenco , meteen daarna scoorde Drachten de 1-1. Na 6 minuten spelen stond het 2-2. Daarna kwam de doelpuntenmachine van It Fean op stoom om 6 doelpunten achter elkaar te scoren: Grietje 2x , Petra 2x , Henk en Jenco beiden 1x. Dat betekende 8-2 voorsprong voor It Fean. Daarna scoorde Drachten weer 2x. Maar daarna was It Fean weer aan de beurt om wederom 6 doelpunten op rij te scoren. We gingen dan ook de rust in met een comfortabele 14-4 voorsprong. De doelstelling voor de tweede helft was duidelijk: niet verslappen! 

Na de rust kwam Jantina in het veld voor Jildau. Na de rust ging It Fean rustig door met scoren. Na 8 minuten in de 2e helft stond het 17-5 voor It Fean. Drachten kwam er in de 2e helft niet meer aan te pas en bij een eindstand van 23-11 floot de scheidsrechter de wedstrijd ten einde. 

Na deze overwinning staat It Fean 3 met 9 punten op een mooie 2e plaats. Zaterdag 23 april speelt It Fean 3 thuis tegen koploper Noordenveld 3 om 17:00 uur op sportpark it Ketting.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!