Afgelopen zaterdag mocht It Fean 1 weer aantreden op het korfbalveld. De tegenstander was Pallas'08 uit Leeuwarden. Het was prachtig weer, dus het beloofde een leuke spannende wedstrijd te worden.

Beide ploegen kwamen sterk uit de startblokken, wat resulteerde in een gelijk opgaand begin van de wedstrijd, maar in de eindfase van  de eerste helft trok de Expert-formatie toch aan het langste eind, met een stand van 10-7. Helaas wisten de gasten nog twee maal de korf te vinden waardoor er met 10-9 de rust in gegaan werd.
De uitspelende ploeg moet in de rust wel een donderpreek gehad hebben, want ze begonnen direct met een score, wat tot een gelijke stand leidde. It Fean bleef goed spel laten zien, helaas de tegenstander ook. Hierdoor bleef het scoren over en weer gaan, waardoor het de hele 2e helft spannend bleef. Na een kleine tegenslag, een achterstand van vier doelpunten, werden er aan de kant van It Fean twee wissels doorgevoerd, waardoor de spanning weer terug kwam. Helaas kon de thuisploeg het niet redden, met een stand van 19-21 klonk het eindsignaal.
Komende zaterdag speelt It Fean uit tegen Elko in Elim. De eerst volgende thuiswedstrijd is 23 april tegen De Granaet uit Dokkum om 15.30 uur, het 2e speelt er voor om 14.00 uur.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!